Частна
Доставката се поема от: купувача, лично предаване
Състояние: използвано
Описание
Немска професионална мелница за брашно!
Изкючителна бърза и здрава .
Мелницата за зърно е предназначена за мелене на различни видове зърнени култури – лимец, спелта, ръж, пшеница, ориз, елда, камут и други.
Не се препоръчва меленето на мазни зърна – това задръства камъните и се налага разглобяване и основно почистване.
С такава каменна мелница ще смелите прясно брашно необходимо за 1 хляб само за 3-4 минути!
Скала за фино регулиране на степента на смилане от 0 до 12.
Забележка: финото регулиране предполага много сухо зърно! Препоръчително е също зърното да бъде със стайна температура.
Предназначена както за домашна употреба, така и за малки производства
максималното време за мелене е 30 минути.
Минималният интервал между две меления е 30 минути, за да може моторът да се охлади.
Лесно се разглабя и почиства .
Най-хубавия хляб е този напавен вкъщи!
Може да го смелите по-фино или по-едро в зависимост от вашите предпочиатания. Но добрата новина е, че ще имате гарантирано прясно смляно брашно, което не е прекарало месеци в чувалите в мелицата и след това в пликовете в магазина. Здравословните качества са запазени непокътнати, а вие сте разкрили здравословната сърцевина на зърното и сте оползотворили всички негови полезни характеристики. За да изпечете истински хранителна питка, ви е необходимо наистина хранително брашно.
Полезно пълнозърнесто брашно
При смилането на брашното, което купуваме от магазина са премахнатати някои части от зърното, които водят до неговото по-бързо разваляне. Натурално зърното съдържа ендосперм, трици и зародиш. Рафинираното брашно съдържа само ендосперм. Пълнозърнесто брашно се прави чрез смилане на цялото зърно и е натурален източник на:
• Протеини
• Фибри
• Желязо
• Витамин B
• Омега3 & 6, докато преработените брашна съдържат само минимални части от тези полезни характеристики.
Изкючителна бърза и здрава .
Мелницата за зърно е предназначена за мелене на различни видове зърнени култури – лимец, спелта, ръж, пшеница, ориз, елда, камут и други.
Не се препоръчва меленето на мазни зърна – това задръства камъните и се налага разглобяване и основно почистване.
С такава каменна мелница ще смелите прясно брашно необходимо за 1 хляб само за 3-4 минути!
Скала за фино регулиране на степента на смилане от 0 до 12.
Забележка: финото регулиране предполага много сухо зърно! Препоръчително е също зърното да бъде със стайна температура.
Предназначена както за домашна употреба, така и за малки производства
максималното време за мелене е 30 минути.
Минималният интервал между две меления е 30 минути, за да може моторът да се охлади.
Лесно се разглабя и почиства .
Най-хубавия хляб е този напавен вкъщи!
Може да го смелите по-фино или по-едро в зависимост от вашите предпочиатания. Но добрата новина е, че ще имате гарантирано прясно смляно брашно, което не е прекарало месеци в чувалите в мелицата и след това в пликовете в магазина. Здравословните качества са запазени непокътнати, а вие сте разкрили здравословната сърцевина на зърното и сте оползотворили всички негови полезни характеристики. За да изпечете истински хранителна питка, ви е необходимо наистина хранително брашно.
Полезно пълнозърнесто брашно
При смилането на брашното, което купуваме от магазина са премахнатати някои части от зърното, които водят до неговото по-бързо разваляне. Натурално зърното съдържа ендосперм, трици и зародиш. Рафинираното брашно съдържа само ендосперм. Пълнозърнесто брашно се прави чрез смилане на цялото зърно и е натурален източник на:
• Протеини
• Фибри
• Желязо
• Витамин B
• Омега3 & 6, докато преработените брашна съдържат само минимални части от тези полезни характеристики.
ID: 133342670
Контакт с продавача
xxx xxx xxx
Добавена 27 април 2024 г.
Професионална каменна мелница за брашно /зърно
530 лв.
Потребител
Локация