Бизнес
Доставката се поема от: купувача, продавача, лично предаване
Състояние: ново
OLX Доставка
Описание
Магазин за майстора - табиетлия на домашни вино и ракия.
За още интересни предложения можете да разгледате другите ни обяви, а пълният ни асортимент в нашия онлайн магазин
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до офис на куриерска фирма ЕКОНТ ИЛИ СПИДИ, при направа на поръчка до 2кг, за сума над 100лв с ДДС.
КОД: 20204983
Характеристики:
Ъгъла на заточване: 14-24°
Материал: метал и ABS пластмаса
Инструкция за работа:
1 - Поставете точилото на равна повърхност и хванете ръкохватката.
2 - Изберете ъгъла на заточване, според предназначението на ножа
3 - Прекарайте острието на ножа през зоната за грубо заточване 3 до 5 пъти. Движете острието винаги в една посока, от край до край без да натискате прекомерно.
4 - Прекарайте ножа през средната зоната за заточване 2 до 3 пъти. Движете острието винаги в една посока, от край до край без да натискате прекомерно.
5 - Прекарайте острието на ножа през зоната за фино заточване 2 пъти. Движете острието винаги в една посока, от край до край без да натискате прекомерно.
6 - Почистете острието на ножа с влажна кърпа.
Заточването се прави под различен ъгъл според предназначението на ножа.
Бръсначи – 10 до 50°
Ножове за филетиране - 15 до 20 °
Професионални готварски ножове - 20 до 25°
Универсални ножове – 25 до 30°
За ножове с висока интензивност на използване – 25 - 40°
Ние предлагаме всичко необходимо за производството на домашен алкохол на едно място. Екипът на ракиата.бг Ви пожелава приятно пазаруване!
За още интересни предложения можете да разгледате другите ни обяви, а пълният ни асортимент в нашия онлайн магазин
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до офис на куриерска фирма ЕКОНТ ИЛИ СПИДИ, при направа на поръчка до 2кг, за сума над 100лв с ДДС.
КОД: 20204983
Характеристики:
Ъгъла на заточване: 14-24°
Материал: метал и ABS пластмаса
Инструкция за работа:
1 - Поставете точилото на равна повърхност и хванете ръкохватката.
2 - Изберете ъгъла на заточване, според предназначението на ножа
3 - Прекарайте острието на ножа през зоната за грубо заточване 3 до 5 пъти. Движете острието винаги в една посока, от край до край без да натискате прекомерно.
4 - Прекарайте ножа през средната зоната за заточване 2 до 3 пъти. Движете острието винаги в една посока, от край до край без да натискате прекомерно.
5 - Прекарайте острието на ножа през зоната за фино заточване 2 пъти. Движете острието винаги в една посока, от край до край без да натискате прекомерно.
6 - Почистете острието на ножа с влажна кърпа.
Заточването се прави под различен ъгъл според предназначението на ножа.
Бръсначи – 10 до 50°
Ножове за филетиране - 15 до 20 °
Професионални готварски ножове - 20 до 25°
Универсални ножове – 25 до 30°
За ножове с висока интензивност на използване – 25 - 40°
Ние предлагаме всичко необходимо за производството на домашен алкохол на едно място. Екипът на ракиата.бг Ви пожелава приятно пазаруване!
ID: 139422255
Контакт с продавача
xxx xxx xxx